Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbart foto


En film med vackert foto

jag avnjutit i kväll

Bilder som vacker poesi

"Maria Larssons eviga ögonblick"




Övriga genrer av eva m h
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-27 22:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så heter väl den där snygga ministern från kd...?
2008-09-27

  Marreb
Mm.. den rekommenderar vi till alla poetsjälar.
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

eva m h