Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanden är små små guldkorn

Inte är det mycket sanden bär med sig

när den kysser himlen farväl

och sprider endast korn

I timglaset

finns inget annat än kamp

med tiden

utan att bryta sig fri

Under fötters lekfullhet

smeker den vackert

likt en lätt våg i vatten

Inte är det mycket sanden ropar ut

men dess mjukhet

fyller alla åldrar med

lust och skönhet

 




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-09-27 22:51



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
ATTANS bra poetat vännen!!!Applåder!!!
2008-09-27

    Lindizz
Mycket fint skrivet,applåder.
2008-09-27

  mare VIP
``med lust och skönhet`` precis, fina tankar du förmedlar här.....
2008-09-27

  thyra
Här blev orden också till guld i din dikt, inte bara sanden :) Fint!
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP