Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En gammal dikt som var och fortfarande är tillägnad till dig R. Jag minns allt och jag vill att du också ska komma ihåg.


Utan titel.


Med ett leende på läpparna
lovade du mig världen
Med hat i ögonen tog
du ifrån mig allt.

Min förflutna använde du till
din fördel och min framtid
förstörde du för njutningens skull

Du vilseledde mig i mörkret,
drog mig in så djupt att
jag skulle kunna hitta ut
Du fäste en boja runt mina fötter,
ville vara säker på
att jag aldrig skulle komma fri.

Jag lever i ett helvete,
med sten till hjärta.

Jag är varken död eller levande.

Jag har blivit stum med
endast hatet som en
brinnande flamma.

Jag förväntade mig befrielse
istället möttes jag av Judas kyss...




Fri vers av Redbird
Läst 321 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-27 23:06



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det värsta med judaskyssen är att den ges för vinnings skull. Den är uttryck för en extra vidrig variant av egoism.
2008-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Redbird
Redbird