Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista dans..

Vindar av styrka
intensivt drar förbi
fångar löv som virvlar
runt som ett guldregn..
dansande omkring i sina
vackra gyllene färger..
som i en sista dans...
av förändringens tysta..



mare




Fri vers av mare VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-30 00:28



Bookmark and Share


  Cizzi
nu är det en ny era, ...gillar bilden som målas upp.
2008-10-03

  Larz Gustafsson VIP
"Nu är den f********e hösten här...", för att travestera sångaren...

Visst är den vacker, men det är obehagligt att nätterna blivit så mycket längre i en hast.
2008-09-30

  Johan Bergstjärna VIP
Vackert...
Hösten kan vara så härlig, torra soliga dagar...
2008-09-30
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP