Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ateljémiljö


stearinljuset
gav rummet en sällsam glöd

där målade han




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 540 gånger och applåderad av 5 personer
Utvald text
Publicerad 2008-09-28 22:07



Bookmark and Share


  Tabes
Färgerna måste bli annorlunda då, i den glöden. Och skuggorna. Kanske finner man andra ljus i sin bild om det är dunkelt...
2008-09-30

    ej medlem längre
- där målade han

Ett toppenavslut,
så fint beskrivet, kan tänka
mig att en sådan stämning
ledde till en mycket
känslosam tavla
2008-09-29

  Anna H
Nu blev man nyfiken på vad det kunde tänkas bli för någon målning. Härlig inspiration kan jag tro i alla fall. Vackert skrivet!
2008-09-28

  Anders P VIP
blev konsten också sällsam?
2008-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP