Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stress...

Ibland tar tröttheten över...
Jag kan känna hur den bultande smärtan i magen
börjar blomma ut igen...
Jag kan känna hur hjärtat i ett ojämt tempo
pumpar ut blodet alldeles för snabbt.
Och hur andningen okontrolerat
blir till ett hysteriskt flämtande.
Timmar, minuter, sekunder.
Stressen är tillbaka...




Fri vers av S.N.
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-29 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S.N.
S.N.