Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mellanland

mitt mellanland
leker med heten
verklig tafatt rör mig
för mig
berör mig

i mitt mellanland
stillastående är
klockslagen
andetagen
musiken rör mig
för mig
berör mig

mitt mellanland
där jag leker lever
tafatt
med det Ni
kallar livet
rör mig
för mig
berör mig
tafatt

i mitt mellanland
stillastående är
klockslagen
andetagen

se upp
plocka upp
bär med dig
rörelsen
förförelsen
beröringen
och mig



bort från mellanland




Fri vers av korrigerad
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-29 12:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

korrigerad
korrigerad