Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hav!

Med lugn
ser man havet

alltid där

en sanning




Fri vers av Gryft
Läst 250 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-29 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft