Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kär...LEK..

En hand på din höft
massor av hetta
Tungors smekande
rörelser små lätta

Andetag mot hud
så soft
Fingertopp cirklar
en svag doft

Kropp mot kropp
i balans
Våg in i våg
utan sanns

Tungans lek
tysta ljud
Smekande händer
värme och hud

Bröst mot bröst
ett sista ögonblick
hand kramar hand
i universums kick

Ett stilla lugn
en sval hand
sakta kyss
in i drömmens land




Fri vers av Gryft
Läst 225 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-29 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft