Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Elden, passionen inom oss...Känsliga personer varnas, då innehållet kan väcka känslor.


Passion...

Mina drömmar är fyllda av dig.
Din röst. Din doft. Dina ögon.
Jag känner dina händer på min kropp.
Som alltid, lekfulla.
Jag ser dina läppar. Ja dina vackra läppar.
De läppar som jag så många gånger känt mot mina.
Mot min hud. Så lätt, lätt...
Min nacke som känner din andedräkt.
Som känner dina mjuka läppar som lätt, lätt...nuddar min hud.
Längs min hals. Ner över min högra arm.
Sen...Du höjer ditt huvud.
Jag ser dina vackra ögon.
Dina starka ögon.
Ögonen som får mig att bli din.
De ser djupt in i mitt innersta.
In i min själ.
Dina ögon...de ser allt.
Du ser mig i ögonen när du kysser mig.
Lätt, lätt.
Men din kyss känns som eld mot mina läppar.
Mot mina läppar och i min kropp.
Jag brinner.
Jag är elden.
Dina läppar släpper mina och jag öppnar mina ögon.
Du viskar i mitt öra.
"Vi ses igen"
Det smärtar.
Jag lider i det tysta.
Ensam vaknar jag upp ur drömmen.
Skall jag någonsin få träffa dig?
I den vakna världen?
Bara du vet...




Fri vers av Elfa
Läst 225 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-29 19:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elfa
Elfa