Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögon som hungrar

Råkade se in i dina ögon

när månen lyste

fullblod

Även det svarta lyser

Glimmande vitor fick mig

att glömma

sårad själ

Även om det var för

en kort stund

Ögon är som blixtar

utan muller

suger sig fast i blicken

Undrar om mina ögon

ger mättnad

Kanske vill min kropp mätta

din hunger

som jag idag råkade se




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-29 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP