Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske lever dock glädjen en stund till

Det finns inga rinnande tårar

på öppna vatten

dock bränner sorgen in sitt namn

på fartygets skrov

Det finns inga sårade träd

men när bark slits av

ristar svart krita in sin smärta

Det finns inga lyckliga stunder

utan att först ha smakat

på olyckskakan

 




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-29 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP