Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden

Tiden går
Tiden läker inte alla sår
Jag blir mer förvirrad för var dag som går
Allt tynar bort, jag tynar bort mer och mer
Kan inte tänka, kan inte le, kan inte skratta kan inte se
Jag bleknar ju mer tiden går
Bleknar bort tills det inte finns någon tår
bara den konstiga tomheten
Tiden läker inte alla sår.




Fri vers av LUTHER
Läst 381 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-30 14:43



Bookmark and Share


  Freeman
Det skär i hjärtat att läsa...samtidigt som du skriver så vackert!
2010-04-28
  > Nästa text
< Föregående

LUTHER
LUTHER