Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ryggsäck!



Vänder inåt
vänder ut och in
hittar mej inte
hittar saker
hittar dej
massor av dej

Saker utan förlåt
hör orden
men inte mitt svar
sa jag något då
eller reste jag mej och gick

Vänder ut
vänder in
stod du tyst
förklaringar
fick vi dem
fick jag svar
eller bara den kalla natten
frosten och tystnaden

Vänder ut
ser spegeln
jag samma som då
vänder in
ser bilder
du samma som då
men inga svar
fortfarande ljudlös




Fri vers av Gryft
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-30 17:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft