För dig

(Illustratör "qrstuvr")

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För dig

(Illustratör "qrstuvr")




Mellan klyftor

 

lägger känslan att vara
med tjackad tillvaro
ler spegelbilden
åt verkligheten


nynnar en liten visa
om lindrig mani
och enade viljor
ligger känslan att få vara

 

och jag ber om att få vara nära
närmre än så




Fri vers av Laijza
Läst 350 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-30 18:21



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
ja spegelbilden som alltid visar verkligheten bakvänt ler förstås åt det vi kallar verklighet.
Gillas!
2008-10-04

    Göte Holmlund
nynnar en liten visa
om lindrig mani

strofen skapar en mkt bekant känsla...tar d m mig dit jag går
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Laijza
Laijza

Mina favoriter
kökskärlek
Genklang