Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ny vändning


Ett nytt blad

har vänts

i vår levnadsbok

Ett nytt blankt och oskrivet blad



Livet tog en ny vändning




Övriga genrer av eva m h
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-01 12:17



Bookmark and Share


  Blåbäret
en sådan vändning kan leda till något oväntat och positivt...när man fått landa lite...
2008-10-05

  Sofie Viktoria
Spännande!
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

eva m h