Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vargtimmen

Om jag skulle tvivla
på regnbågen som jag ser
blott för att den ej går att fånga
skulle alla färger samma stund
förblekna för min syn
och bli till skiftningar i grått

om jag skulle tvivla
på löftena som du gav
av rädsla för att bli besviken
skulle alla drömmarna med ens
fly undan ur mitt grepp
och blekna bort i dagens ljus

men jag tvivlar ändå
och jag kan väl förstå
varför alla dagar
ter sig så grå
ja, jag tvivlar ändå
och jag saknar dem så
alla dessa drömmar
som försvann i det blå

stanna vid min sida
när vargtimmen faller in
och håll demonerna på avstånd
skingra alla tvivel i mitt trötta sinne
är du snäll
så att jag finner ro och vila




Fri vers av Anders P VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-01 23:01



Bookmark and Share


  nina DeBono
Nu kom jag lite närmre sanningen om rädsla och längtan. Skickligt fångad är känslan! // nina
2008-10-02

  Elaine.S VIP
"vargtimmen" är en stund som inte är njutbar..allt längtar därifrån och ingen glädje bor i den heller..
att ha någon vid sin sida, så man kan lyckas hålla det grå på avstånd är guld värt...en fin och nära text...
2008-10-01

  Mangal VIP
På avgrundens rand. Naken, bedjande och fallen på knä. Min tolkning. Tycker mycket om denna!
2008-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP