Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösten

nu är hösten här
med blåst regn å
kyla.

men kan inte säga
jag känner sorg
för det.

jag tycker jag kan
se det sköna i
bladens eldiga
färger

ser hur det
sprakar om höstens
underbara glans.

en kopp te, en god
bok, i soffans hörn
i sterarinljusets sken
ger lugn och glädje
för själen




Fri vers av Ellan
Läst 394 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-02 11:54



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Bra höstkänsla i den.
2008-10-02

  Larz Gustafsson VIP
En utmärkt idé.
2008-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Ellan
Ellan