Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förändringar

jag känner förändring är på väg
i stora steg..

jag är på väg att göra
saker som jag inte skulle
tagit tag i innan flytten

så nu med pirr i magen,
sätter jag mig i skolbänken
för att starta färden mot
den utbildning jag vill ha.

det känns stort det känns
svårt, för jag är en ensam
mamma med drömmar

men vem sa att drömmar
bara var för dem som är rik,
eller två.
jag är rik, men på annat vis.

ja det vart lättare att ta tag
i förämdringarna jag vill ha,
när jag redan gjort en stor
genom att flytta..




Fri vers av Ellan
Läst 348 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-02 12:03



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tyvärr är det lättare att förverkliga vissa drömmar om man har mycket pengar.
2008-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Ellan
Ellan