Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag saknar dig

jag saknar dig, och att det verkligen fanns oss och vi
jag saknar oss, och att det verkligen var så
jag saknar att kunna ringa dig, och veta att du svarar
jag saknar att kunna smsa dig, bara för att säga att jag tycker om dig
jag saknar att stå på tå, för att lägga en dvd-film i din dvd
jag saknar ditt skratt, när jag gör bort mig,
och när du brottar ner mig bara för att säga att jag är klen

jag vill att vi ska finnas igen, även fast jag vet att det var jag som sumpade det
jag vill att det ska finnas ett oss, och att det ska bli självklart en gång till
ge mig tillbaka min ängel
jag vill kunna ringa dig, och bara skrika ut allt jag håller inne när du inte finns lika nära
jag vill kunna säga till dig hur mycket jag tycker om dig, eftersom att du är värd så mycket mer än det jag kanske erbjuder
jag vill att du ska brotta ner mig.
jag vill att du ska ta i mig. ett krossat hjärta smittar inte

jag skulle kunna se på katten gustaf med dig dygnet runt,
och när jag tröttnat på filmen,
kolla på dig istället.
har du själv märkt hur fin du är när ditt hår står åt alla håll,
och du är trött, så att du blinkar långsamt?
att du är så jävla bra när du biter dig i underläppen, för du vet att jag älskar det.
och när du säger att du är tjock, fast du vet att jag tycker du är perfekt.

vet du att jag dras till dig på ett sätt som jag inte kan förklara?
att jag kan komma på mig själv med att kolla på dig,
för att sedan kolla bort fort, eller göra en grimars, när du kollar tillbaka.

jag försöker verkligen förklara vad som gick fel
det var mitt fel. slå mig, sparka mig, och strö salt i mina sår. det spelar ingen roll längre. inget gör ondare än detta
ingen är mer smärtsamt än ett gammalt sår som vägrar läka.

jag saknar dig




Fri vers av annkajsafelicia
Läst 475 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-02 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annkajsafelicia