Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

?**********?

Finnes tröst bortom rosendalens ömma sötma

där tystnad famnar stilla

Finnes ro bakom vassa klippors hårda yta

där mörker föll igår

Finnes svar utan smultronröda läppar

som serverar fullhet

 

Finner själen sin egen vandringsstav

som ej viker när himlen rämnar

Finner hjärtat sin källa bakom vattenfall

där flödet aldrig stannar

Finner kroppen styrka genom rena andetag

som fyller med inre kraft

 

Livet söker och finner sin egen väg




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-03 11:27



Bookmark and Share


  aol
djupa sanna vackra rader i en mästerlig poesi
2008-10-03

    Maria Malm
Sanna ord, livet finner sin egen väg, som ibland är varken bekväm eller rolig.
2008-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP