Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en bubblande gryta av regn och rock n roll


regndans på ullevi


långt efteråt
när musiken från U2 tystnat
och mina ben äntligen slutat dansa
insåg jag att jag var kall blöt
halvnaken

och fruktansvärt
fruktansvärt
lycklig




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 512 gånger
Publicerad 2005-08-03 08:23



Bookmark and Share


  Smultris
Mysigt, varmt och vackert...
2005-08-03

  Kajsa missanpassad
Ofta är riktig lycka att vara halvnaken, blöt och kall. :)

Festival ger glädje, ger liv....
2005-08-03

    ej medlem längre
Härligt, perfekt fångat!
2005-08-03

  kath
"lyck" ett nytt obegripligt ord ... lycka förstås ....
2005-08-03

  kath
vilken härlig känsla... jag känner den ända hit .... den där befriande biten liv som bara bär och bär, en stund i ett svävande rike ...

din lyck lyser i orden .........
2005-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP