Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nött ingått och begagnat

uttrycker värmer

delar livets resa och

 dödens avsked

stannar

berättar historer

som rör lägger sig nära

någons linjer i smekande hand

finns kvar

själfullt avlagt

sjunger sig in

en samvaro utöver

vilar

långt innanför




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 397 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-10-03 14:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En vacker, fin och
"klassisk" dikt, bra
2008-10-06

    Bodil Sandberg
Den här dikten får mig att tänka på mina svärföräldrar..deras vandring tillsammans genom livet...tror det är sådär 45 år de varit gifta ..hur nära varandra de kommit på vägen..visst de slänger de skit till varann men knappt de går ett steg från varandra ändå....ja så blir mina funderingar

vackraste rader har du skrivit!!
2008-10-04

  DanSan
****************************

Suveränt skönsmekande rader som
ger så mycket i sin enkelhet!

*APPLÅDER*

****************************
2008-10-03

  aol
så fin poesi
2008-10-03

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet!
2008-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren