Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

What`s next


När livet på sig vända

Allt tycks stå på ända

Vad som helst kan hända




Övriga genrer av eva m h
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-10-03 18:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

eva m h