Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara för att det är. samtidigt som inget är som det borde vara. och inget är vad det var eller är som man vill. och du är. och jag är. men vi är inte. (alltså jag ska sluta gråta över det här nu. det finns annat som man kan gråta över istället.)


Vi var två ett tag, fast du kanske inte minns det. Och nu har det inte förlorat sitt värde, men jag



Ett steg framåt.
Men nu har vi gått tillbaka
alla steg som finns att gå.

Och idag vill jag bara klä mig i grått,
lägga mig i en vattenpöl
och blunda.
För vi är inte värda några tårar.
Inte på samma sätt som hon,
och jag ska inte ens deppa ihop för henne.
Jag ska inte deppa ihop alls.

Jag ska sy i en knapp
i min regnbågsfärgade klänning
och dricka te hela kvällen.
Sen är jag färdig.
Sen ska jag acceptera
allt som försvinner.
Jag ska förstå att du
nog inte lyssnade för att du ville det.

Kanske kramade du mig
för att du måste?
Kanske var det jag som
tvingade dig?
Eller så ville du också.

Men jag ska inte tänka mer på det.
För det blir inte som förut.
Då kommer inte tillbaka
och världen kan ta slut
idag.

Mina fötter är kalla.
Jag har gått i tygskor genom regnet.
Jättemånga steg
åt varsitt håll.




Övriga genrer av polka-gris
Läst 329 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-03 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

polka-gris
polka-gris