Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äkta guld


I livets kriser

vaskas

det äkta guldet

fram




Övriga genrer av eva m h
Läst 227 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-04 10:20



Bookmark and Share


  Blåbäret
kan bara instämma...vilka guldkorn du bjuder på...
2008-10-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det bästa
jag hört!
Så är det:
*PRECIS*
*********
2008-10-04
  > Nästa text
< Föregående

eva m h