Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De var inte där

Och en nyväckt morgonsol
får daggen att ånga från asfalten
Och lönnbladen målar sig
färgstarkare än igår

Kan inte sluta önska tillbaka tiden
fastän ånger är större än saknad
Det finns en sömnblinkande tystnad kring mig
som jag betraktar gåendes en öde väg

Och jag kände den svaga känslan
av stödjande händer i mitt hår
Och förstår när jag vänder mig om
att de egentligen aldrig var där




Fri vers av Taurus
Läst 260 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-04 15:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taurus
Taurus