Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rester!

Bara mitt tangentbord
och jag
här i mitt hus

två tomma glas vin
två odiskade tallrikar
några utbrända ljus

en doft av lust
och minnen av igår
i en obäddad storm

vill ha mer
känna din lust
en känsla så enorm

Rester från igår
vill inte va utan
och allt ligger kvar

vill minnas
vill se och känna
så dessa bilder jag spar




Fri vers av Gryft
Läst 271 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-10-04 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft