Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

20 år


4 minuter i 4 på eftermiddagen

den 4 oktober 1988

då såg han dagens ljus

vår äldste son

En vacker höstdag

för 20 år sedan

fixerade han

sina djupa blå ögon

på mina

Jag hade blivit mamma

till en fin son






Övriga genrer av eva m h
Läst 246 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-05 00:37



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Vemodigt, kärleksfullt!
Vart tog barnaåren vägen?
Vem är den unge mannen,
som vuxen står framför mig,
redo att på egen hand
kliva ut i vuxenvärlden?
Är han redo?
Är jag redo?
Fint skrivet!
2008-10-05

  tRAsSeL
önskar att få känna den känslan nångång (:
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

eva m h