Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om bristen på resonans



ibland betyder ett förlåt inget alls
ibland är jag inte mer än vinden i ditt hår
jag kommer på mig själv med att önska jag var natten
för du klär i natt som daggen klär i gryning

jag är en svärtad ursäkt
som något du föraktar förkastar
betraktar
från vyer bortom längtan
och jag är en bit av himlen
en skärva 
spillet av en tröst

och du är silver du är ånga
du är allt jag inte kan greppa

öppna handflator; mina är öppna

för dig




Övriga genrer av Smultris
Läst 698 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-10-05 01:30



Bookmark and Share


  MotherBitch
hjärtat va fint!!
2008-10-24

  Anguis
Med det menar jag förresten att det är grymma symboler i den övriga texten.
2008-10-05

  Anguis
Ja den är välskriven och förtjänar fler kommentarer än vad som är fallet här. Jag tycker den håller hög klass, men de två sista raderna är inte min stil direkt.
2008-10-05

  Ola Rydberg
Otroligt vackert
och välskrivet
fastnadr för
/och du är silver du är ånga
du är allt jag inte kan greppa/
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris