Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Professor


Min yngste son

har gett min man

en ny yrkestitel

"Professor i dåligt minne"

Jag tror inte han kommer ihåg det




Övriga genrer av eva m h
Läst 208 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-05 17:25



Bookmark and Share


  Blåbäret
*skrattar*...när man väl uppnått den eminenta titeln, då minns man den inte...härligt
2008-10-07

  Gunilla VIP
*L* sanna ord ur barnamun!
Den tankspridde professorn
är ju välkänd....
2008-10-06

  Emilia Berg
Det är bra att vara professor han är också en människa.
" klokt av din son att säga så"
2008-10-05

    Maria Malm
Har han fått den titeln, har han förmodligen glömt det.
2008-10-05

  Ewa-Britt Nilson VIP
Det var ju synd!
En fin titel. Jag hade
en gång en känd skribent
som min mentor, lärde mig
att skriva, jag kallade mig
för adepten... Det tyckte min
son lät bra, han kallade sig
då, adeptens son...
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

eva m h