Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En stor gåva


Att ha förnöjsamhet

är att vara rik

oavsett mängd





















Övriga genrer av eva m h
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-10-05 22:19



Bookmark and Share


  Kristina Wallbing
Förnöjsamhet är sällsynt, kanske därför den är värdefull..
Fint diktat och tänkt.
2008-10-10

  Blåbäret
ja en sorts rikedom är det allt...
2008-10-07

  Anjeska
Najs avslappnad insikt som vi alla borde leva i.

Kram
2008-10-07

  Gunilla VIP
Sann och äkta rikedom!
2008-10-06

  Marreb
mm... ska det vara ATT vara rik, eller?
2008-10-05

  mare VIP
visdomsord, en sanning....
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

eva m h