Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barfota

Har du älskat någon så mycket att de gör ont i hela dig att överhuvudtaget tänka på din kärlek?
Velat vara med den personen så mycket att du skulle släppa allt du har i händerna bara för en minut med den?
Sprungit barfota ut i snön för att få en glimt av personens rygg på andra sidan gatan?
Funderat på att irritera personen bara för att få den att prata med dig?
Eller att skrika högt för att få kontakt med dens ögon?

Har du hela tiden vetat att det bara är du som känner så, och att dina känslor är meningslösa? Att allt du offrar är utan svar?

Då vet jag hur du känner.... .... ..... .... ... .. .




Fri vers av Lonely Angel
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-05 23:35



Bookmark and Share


  Nanno
Hmm..Japp den vägen har man gått..och det är verkligen inte kul..
Vet precis hur det känns..jätte bra skrivet!!!
2008-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Lonely Angel