Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Nu sitter jag i tystnaden
Bryts ner av saknad
Jag saknar dig
Ser du inte de?
Varför är jag inte nog för dig?




Fri vers av Lonely Angel
Läst 305 gånger
Publicerad 2008-10-05 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lonely Angel