Hjärtintensiven
med ljudet av sovande andetag vid min sida

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
 

Hjärtintensiven
med ljudet av sovande andetag vid min sida




Balans över knivsegg

 

Sitter uppflugen i den
tysta stolen
skriver tankar över vita servetter
i en oförlorad fart

 

en fot

kaos rike

 

       den andra

 


livets omutbara
kärleksfulla
resa

 

jag vill få

otid

att bli tid

 

så den kan gå

 

 

åt rätt håll med
dubbla hjärtslag

 




Övriga genrer av Regn & Grus
Läst 333 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-10-06 10:48



Bookmark and Share


  Blåbäret
kan känna tystnaden i ett rum som detta...så tyst trots vissa ljud runt omkring...känner en längtan att få vara i fas, gå i takt med livet...du fängslar...
2008-10-09

    Vilhelm Kvist
vet inte vad jag ska skriva mer än att det här är en riktigt bra dikt!
2008-10-06

  Göran Byrén
den bänder än hit .... än dit ....
tycker om rörelsen i texten ... mycket
2008-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Regn & Grus
Regn & Grus