Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...vilka stormar kom före väderkvarnarna....


Vindkraft





Vinden som välte
träden
visade sin kraft


människan
blev påmind

om vädrets
makt och värde




Övriga genrer av Bim
Läst 247 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-10-06 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bim