Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finns el finns inte

Rädslan sväljer mej hel
Skuggorna skymmer mina tankar
jag finns inte




Fri vers av birgitha
Läst 328 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-07 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

birgitha
birgitha