Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lustfyllt..

Smekande lustfyllt för du
händer av längtans hunger
över min blottade hud...
läppars täta möte av kyssars passion
smakar vi varandras sötma...
så nära så tätt möts våra andetag
av lustens hetta till brinnande låga
eldigt smälter våra hudar till ett..





mare




Fri vers av mare VIP
Läst 319 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-10-07 00:55



Bookmark and Share


  Quasimodo
Närmare än så går det knappt att vara och bli, vara intill och i samma andetag !!! En applåd !!
2008-10-07

  Larz Gustafsson VIP
Och det kan bara sluta på ett sätt
om man verkligen vill bli "mätt"
2008-10-07

  Johan Bergstjärna VIP
Oj... tätt hett & mycket vackert!
Dikt som ökar pulsen och som gör mej glad. : )
2008-10-07

  Haugen
Yes! Du fortsätter skriva mina favorit dikter! =D
2008-10-07
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP