Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gammal mans morgonstund

sol sken genom köksfönstret
in på rosorna
och rangligt gammalt träbord

tanken var i gårdagen
då han kommit med rosor
glittrande ögon

inombordskänsla
varm stark kärlek till kvinna
varm känsla av tung kärlek

fick honom att bli varm nu
inte bara morgonsol
ställde sig knakande upp

gick för att väcka henne
med en röda rosors kyss
knarrande sängstund





Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 404 gånger
Publicerad 2004-05-17 19:45



Bookmark and Share


  Rachel Roth
med inombordskänsla...varm stark kärlek till kvinna....Den är kärleksfull hela denna dikt. Tycker om den!
2004-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP