Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ljud och bokstäver

...bokstäver bokstäver bokstäver varför skriker alltid ungarna när man försöker skapa något på den här lådan jaha nu slutade de skrika och började sjunga med falsk hals till fame factory sandra jojk eller nåt man blir så trött både i själ och huvud läste en sak i värmlands folkblad i dag att det fanns två typer av kvinnor de som alltid vill prata och de som aldrig kan vara tysta ja ja jag vet att det inte är så men jag bor tillsammans med fyra kvinnor i varierande ålder men min grabb han bor i göteborg han undrar om det är tyst där tänk första barnet längtade man efter att de skulle börja prata och sedan dess har det inte varit tyst någonsin men jag ska inte klaga man kunde ha varit döv eller ensam så vad fan det är aldrig bra eller alltid det beror på hur man ser på det hela men nu börjar jag må lite bättre när jag fick ösa ur mig lite till er andra som sitter framför era datorer och traglar bokstäver bokstäver bokstäver...




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 396 gånger
Publicerad 2004-05-17 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP