Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

öde planet

önskar jag vore där
ibland



men ibland också inte




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 408 gånger
Publicerad 2004-05-17 19:56



Bookmark and Share


  Rachel Roth
...denna tycker jag om...ler åt..".men ibland också inte."..
2004-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP