Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
underbart funkar för mig. hoppas ingen tar illa upp av tetxten. det där med att gå och ha ångest är inte så kul.


fröken underbar


hon kom på sommaren hem till mig
och nu säger jag hennes namn
med en lätt modifiering
så ofta jag kan

underbart

det hjälper mig uppåt
och allt går liksom lättare
med hjälp av det lilla ordet

underbart

funkar bra mycket bättre
än att gå och muttra
om herr ångest




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 361 gånger
Publicerad 2005-08-03 09:32



Bookmark and Share


  Juli
Just extacto! Mmmm, underbar text! Underbart funkar för mig också... så lite kan förgylla en hel dag - och nästa... nästa...
2005-08-04

  Smultris
Alldeles underbart...*Ler*
2005-08-03

  kath
en sådan vacker tanke .... det underbara, har en vacker makt

fin
2005-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP