Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

God natt













Nu sover du där
lugnt och i ro
vi har fått vårt
allt är stilla ska du tro

en doft av oss
en fönimmelse svag
stilla natten sänkt sej
jag hör dina lugna andetag

att längta har varit svårt
men nu är du här
vi har haft vårt
vi stillat våra begär

natten sänker sej
och vi har varit nära
snart jag lägger mej
i sked med dej min kära




Fri vers av Gryft
Läst 255 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-07 21:43



Bookmark and Share


  Svartsilver
Du skriver så ömt, det går rakt in i härtat!
2008-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft