Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla

Stilla, sakta återkom till mig
försiktigt
smyg dig på
vill återvända, ta kontroll

Min själ har irrat
ledsen, besviken, rädd länge nog

Nu vill jag tillbaka
smyg dig på mig
sakta så jag hinner vänja mig

Liv, kom tillbaka till mig




Fri vers av Marlou
Läst 484 gånger
Publicerad 2005-08-03 10:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marlou