Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faller


Jag faller nu...

Är det någon som ser?

Varför fångar ni mig inte?

Hallå...

Ser ni inte att jag försvinner?



Inser att jag inte syns.


Jag faller, ni blundar.




Fri vers av Marlou
Läst 433 gånger
Publicerad 2005-08-03 11:26



Bookmark and Share


    Andersx
bra men lite klyschigt namn.......jag skulle döpt den till "Varför fångar ni mig inte? istället....annars bra... ;O)
2005-08-29
  > Nästa text
< Föregående

Marlou