Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Arholma


där lade jag mina tårar


på klipporna

i sanden

på vägen till havet


kände mig nytvättad


börjar känna mig

smutsig igen


var ska jag lägga tårarna nu


det får bli

på en mossig sten

på en nedfallen gren

på vägen till skogen




Fri vers av Helene Månsson
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-08 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Helene Månsson
Helene Månsson

Mina favoriter
min mamma