Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

O änglar finns

Du kom som en dröm
kom som en ängel
du log du tog och lekte
du var sval varm och öm
kände lust när vi smekte

Vi svävade i sinne
hett långsamt och villigt
vi brann vi kysste och log
har dej kvar starkt i mitt minne
hela min kropp min själ du tog
innan jag singlade ner
vi dog

Vi vaknade
började på nytt
vi lekte med kropp
uppför lustens höjd
ingen ville någonsin sätta stopp
för händer läppars
och tungors fröjd

Vi varma själar i ett
slingrande vi brann
böljande rullande vågor
en sjö ett hav av lust
ett hav av lågor
Vi drunknade i varann

Vaknar stilla upp och ser
i dina vackra ögon
brinner ett ljus
vi vet en början,
vi vill ha mer
min själ blir renad
jag ser ditt ljus!




Fri vers av Gryft
Läst 265 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-10-08 18:10



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, klart läsvärd
2008-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft