Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..visst är det lite överdrivet att alltid ta av sig skorna? Köpa skor för flera tusen och ta av så fort man kommer in nää.....


Behåll gärna skorna på



Doktorn kom
tog av sig skorna

hon satt i köket

hoppas han inte
glömt ficklampan
tänkte hon


har du ficklampan
med dig sa hon


innan hon hälsade



typiskt henne
testa vem han var
mäta efter sina mått och mallar


jodå sa han
öppnade väskan
och höll upp den lilla lampan


han förklarade ett och annat
på ett lättfattat sätt och skrev ut
motmedel mot botemedel
som gett bieffekt


hon följde honom till dörren
stod och pratade
medan han fick på sig skorna


och
det var då hon kom på
att ville hon se hela människan
så fick hon sätta upp en skylt;

behåll gärna skorna på !









Övriga genrer av Bim
Läst 207 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-10-09 15:38



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En mänsklig, öm, riktigt fin liten
vardagsskildring, ett möte mellan
två människor - en doktor och en
hemmapatient, riktigt bra
2008-10-11

    Maria Malm
Trevlig läsning! Blir påmind om en f d arbetskamrat som skulle adoptera barn. Hon och hennes man skulle fotograferas i hemmamiljö, men de var tvungna att ha skor på. För att de skulle se ordentliga och välklädda ut.
2008-10-10

  Bibbi VIP
Vilken strålande humor.
Applåd!
2008-10-09

  jardan
Så bra jag ville läsa mer, men slutraden var fantastisk
2008-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Bim