Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På Skaparkursen


Färg


Nu har jag gjort

en riktig djupdykning i färger

Kan blanda till nyanser

av dem alla




Övriga genrer av eva m h
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-10-09 20:34



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Då händer det mirakler på duken!
Låt penslar flyga och färger flyta!
Lycka till!
2008-10-09

  papessa
så härligt luftigt och kreativt
2008-10-09
  > Nästa text
< Föregående

eva m h