Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

upplevelser


bland djur och natur
vatten träd och fåglarna
bland

det skönaste




Bunden vers (Haiku) av Hans w-art Westlund VIP
Läst 395 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-10-09 20:39



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Ja stort och sant
2008-10-10

  lodjuret/seglare VIP
kanske du inte precis glömde grön mossa på berg och stora stenar i skog och mark... men jag håller förstås med dig, naturen är skön även utomhus
2008-10-09

    ej medlem längre
Så få ord.,
så mycket känsla..
2008-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP